Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Akzo-concurrent somberder over prestaties

Gepubliceerd op 15 jan 2019 om 14:38 | Views: 2.125

Akzo Nobel 17:35

82,84 -0,01 (-0,01%)

NEW YORK (AFN) - Sherwin-Williams is somberder geworden over het resultaat in het vierde kwartaal. Dat maakte de Amerikaanse verfproducent dinsdag bekend in een handelsbericht. Het aandeel ging in de voorbeurshandel flink onderuit.

Sherwin-topman John Morikis sprak van ,,teleurstellende prestaties op alle vlakken''. De omzet in het vierde kwartaal had veel last van teleurstellende verkopen in oktober en november, vooral in de Verenigde Staten. In december was er wat sprake van herstel, maar niet voldoende om de teleurstellende maanden te compenseren. Sherwin voorziet nu voor het kwartaal een omzetgroei van 2 procent, van een eerdere prognose van circa 5 procent.

Over heel het boekjaar denkt Sherwin een winst per aandeel in de boeken te zetten van 18,53 dollar. Dat is minder dan de eerder uitgesproken bandbreedte van 19,05 dollar tot 19,20 dollar en ook lager dan de analistenconsensus.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Akzo Nobel 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Akzo Nobel

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links