Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

RBC verhoogt advies Basic-Fit

Gepubliceerd op 14 november 2019 08:32 | Views: 1.367 | Onderwerpen: advies

Basic-Fit 03 apr

13,44 -0,86 (-6,01%)

AMSTERDAM (AFN) - RBC krikt zijn beleggingsadvies voor het aandeel Basic-Fit op van underperform naar outperform. Ook het koersdoel gaat omhoog, van 26 euro naar 35 euro. De analisten zien de uitbater van sportscholen als een sterk groeiend bedrijf op het vlak van bedrijfsresultaat (ebitda) vergeleken met zijn concurrenten.

Het lagere beleggingsadvies eerder had alles te maken met de verwachte afloop van de lockup-periode voor investeerder 3i. Nu ligt de focus op de operationele prestaties van Basic-Fit, aldus de marktvorsers.

Basic-Fit heeft mooie groeivooruitzichten, gezien de hoge vraag onder consumenten naar goedkope fitnessabonnementen. Vooral in Frankrijk en Spanje kan Basic-Fit op veel nieuwe leden rekenen, schrijven de kenners. Verder is RBC niet bezorgd over het schuldenniveau van Basic-Fit, omdat daar een groeiende geldstroom uit de vele fitnessclubs tegenover staat.

Het aandeel Basic-Fit sloot woensdag op 30,70 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Basic-Fit 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Basic-Fit

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare