Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Total neemt belang in gasbedrijf Adani

Gepubliceerd op 14 okt 2019 om 10:31 | Views: 1.383

Royal Dutch Shell A 17:39

26,40 -0,15 (-0,56%)

Total 17:39

48,86 +0,10 (+0,19%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse olie- en gasconcern Total heeft 600 miljoen dollar uitgetrokken voor een groot belang in het Indiase energie- en gasdistributiebedrijf Adani Gas. Daarmee krijgen de Fransen een stevige voet aan de grond op de snel groeiende gasmarkt in India.

Total krijgt een belang van 37,4 procent in Adani. Total is een grote speler op het gebied van vloeibaar gemaakt aardgas (lng) en ziet sterke vraag naar gas in India. Naar verwachting zal het gasverbruik in India in de komende tien jaar verdubbelen. Daarbij speelt lng een belangrijke rol.

Eerder dit jaar deden al geruchten de ronde dat Total een belang in Adani wilde nemen. Adani heeft een distributienetwerk met meer dan 6000 kilometer aan leidingen en ongeveer 350.000 klanten en is bezig met de ontwikkeling van importterminals voor lng.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Royal Dutch Shell A 100% zegt kopen 6 stemmen
Total 60% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Total

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links