Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuw bod op lege beurshuls Docdata

Nieuw bod op lege beurshuls Docdata

AMSTERDAM (AFN) - The Internet of Cars (TIOC), een bedrijf dat wordt geleid door de oprichters van Greenwheels, aast op de lege beurshuls van Docdata. De onderneming biedt 0,20 euro per uitstaand aandeel Docdata zo werd vrijdag gemeld. Het bod wordt unaniem gesteund door de directie en de raad van commissarissen van Docdata.

Het bod van TIOC volgt kort op de mislukte overname door Cocoondd. Dat deed zijn bod niet gestand nadat er onvoldoende aandelen waren aangemeld om het bod te laten slagen. Het acquisitievehikel van investeerder Dirk Kat bood 0,35 euro in contanten per aandeel.

Financieel directeur Marc Verstraeten van Docdata sprak in een toelichting van ,,een nieuwe realiteit'' na het afketsen van de deal met Cocoondd. Er restte volgens hem voor aandeelhouders de keuze om in te stemmen met het bod of om het liquidatieproces op te starten.

Activiteiten

TIOC heeft al overeenstemming bereikt met een aantal aandeelhouders van Docdata, die gezamenlijk een aandelenbelang vertegenwoordigen van 50,01 procent. Daarmee zijn voor TIOC voldoende aandelen aangemeld om het bod gestand te doen, zo meldde Verstraeten.

TIOC richt zich naar eigen zeggen op het aanbieden van ,,locatiespecifieke diensten om automobilisten bij te staan''. TIOC-bestuurder Gijs van Lookeren Campagne wilde vrijdag desgevraagd nog niet meer vertellen over de te verwachte activiteiten van het bedrijf. Hij benadrukte wel dat Greenwheels volledig losstaat van TIOC.

Het biedingsbericht wordt in de eerste helft van november verwacht.

Lees over dit aandeel ook

  1. 09 mrt SENS Holding kleiner in Ease2pay
  2. 13 dec Aandeelhouders Ease2pay akkoord met alle agendapunten

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ease2pay N.V.

Gerelateerd

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 oktober 2016 09:27
    quote:

    wampie schreef op 14 oktober 2016 09:08:

    gaat toch niemand in mee lijkt mij....
    Ze hebben onderling al 50.1% geregeld en 50% +1 aandeel is de voorwaarde om het gestand te doen dus dat is al geregeld.

    Wil niet zeggen dat de aandelen ook maar 20ct waard zijn.

    Je hebt nu wel zekerheid dat er dadelijk iets mee gaat gebeuren en kijk maar eens naar de waarderingen van andere lege hulzen waar wel of niet al wat in zit of in gaat komen.

    Allemaal stukken hoger dan de 1.4 mio waar het met 7 mio uitstaande aandelen tegen 20ct nu over gaat.

    Ze vissen het even goedkoop op omdat Docdata er ook vanaf wil want die mensen willen ook verder met hun normale zaken ipv lopen leuren met een lege huls.

    De waarde komt dan wel na de overname, maar aanbieden tegen 20ct is alleen maar interessant als je onder de tafel net als de rest wat compensatie gekregen hebt zodat zij dit zo bekend kunnen maken en maar hopen dat een stelletje sukkels het ook gaat aanbieden tegen 20ct.

    Nee natuurlijk niet, trap dan de bieding in het scherm er in.

    Dat was met het bod op 35ct ook al, verkoop dan die 36.4 bieding van een halfmiljoen stukken, nee gaan nog partijen het aanbieden.... en dan nu ook weer aanbieden tegen 20ct...., logisch???, nee natuurlijk niet, en dus zijn er wat zaken onderling geregeld, waar gaat het ook over...., tonnetje hier tonnetje daar, paar extraatjes reeds afgesproken in de toekomst en dergelijk, alles om de rest uit te knijpen.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Ease2pay N.V.

0,580 19 apr
-0,004 -0,68%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links