Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

PostNL mag postzegel flink duurder maken

Gepubliceerd op 14 aug 2019 om 08:31 | Views: 8.599

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
16 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Beursspeculant
0
ACM kan PostNL beter eerst de ruimte geven om Sandd over te nemen, dan is die extra ruimte voor de postzegelprijs misschien wel niet nodig
Terechter
2
Wat een krankzinnig voorstel. Mede door de verhoudingsgewijs forse verhogingen van de postzegelprijs is het versturen van post aanzienlijk afgenomen. Let wel: de inflatie is nog geen 2% per jaar. Bij de ACM is er klaarblijkelijk niemand die nadenkt over het belang van de consument.
MartijnN1932
0
Ik denk dat we dan een 2x verhoging nodig zullen hebben om de bezorgers fatsoenlijk te betalen.

Nee het is goed dat Sandd niet wordt overgenomen. Laat deze zelf maar aan zijn eigen problemen ten ondergaan, zonder PostNL negatief te raken.

We hebben eerst orde op zaken nodig binnen PostNL met een nieuwe topman/vrouw.. eentje die wel verstand heeft van zaken doen..
salt
0
Chasse_Patate
1
Post houdt gewoon op te bestaan, niet meer levensvatbaar met geen volume.
Die paar brieven die overblijven gaan op den duur mee met de pakketbezorger.
Prijs?
Richting de pakketprijs denk ik.
Arie40
0
Prijs mee met de inflatie. Niet meer. Ook niet nodig want de bezorgdagen kunnen naar 2 á 3 keer per week. Verloop van personeel samen laten lopen met de afbouw van de bezorgdagen.
steelfighter72
0
Zeker lopen daar een paar lieden rond met aandelen PostNL.... lekker uitroken die shorters GoGoGo!!!!
lodewijk70
1
Beter brengen ze de bezorgdagen terug naar 2 of maximaal 3 dagen per week. Niemand gebruikt nog briefpost om snel ergens informatie te krijgen. Dat doe je met Whatsapp in 0,5 seconden, niet met PostNl in 2 dagen. Zo zie je dat die toezichthouders gewoon 40 jaar achterlopen.
Mijn Vriend
0
Dit nieuws geeft alleen aan hoever Autoriteit Consument & Markt (ACM) van de werkelijkheid staat. Post is zoals de paard en wagen eerder, het is einde oefening. Het is aan PostNL om het tempo van deze uitfasering te bepalen. Ze willen dat blijkbaar langzaam doen vanwege Sandd en vakbonden.
up en down
0
Als je maar flut nieuws vermeld dan stijgt de koers Dat zag je gisteren ook bij ACM steel dat er een gesprek zou plaatsvinden tussen China en de USA vanwege de handelsoorlog en prompt steeg de koers van down naar up op een uur tijd na het nieuws Ook dit bericht dat de postzegel moet stijgen is er weer zo eentje waar je je afvraagt of beleggers nog wel hun hersens gebruiken
Postnl kampt al jaren met de terugloop van hun briefpost bezorging en wil de postzegel verhogen omdat het mag ik zeg mag maar dat zou de doodsteek worden voor het bedrijf want alleen pakjes bezorgen word dan ook duurder!!!!!!!!!!!
Delphiv2.0
0
Gewoon combineren met pakketbezorging als extra service, kan het betaalbaar blijven. Bijv ook verschillende tarieven instellen voor brieven qua bezorgtijd, als het snel moet betaal je meer etc.
'd Aandelen
0
Minder aanbod hogere prijs, groot aanbod lagere prijs dat snapt toch iedereen, ik wil best betalen om mijn post snel te ontvangen en bovendien goed voor PostNL.

Ik kijk om me heen en zie veel mensen in weelde leven, 36 urige werkweek, grote auto en vaak van de zaak, steeds verdere vliegreizen en geen nee te koop, maar wel zeuren over een postzegeltje van minder dan een euro...
HJ deTuinman
1
Tsja, PostNL bezorgt zich helemaal suf met de online aangeschafte spullen en daar wordt het geld met bakken tegelijk uitgegeven. Maar Nederlanders klagen zich suf over een eurocent meer of minder voor het bezorgen van de post en pakketjes. En Herna is daar gevoelig voor.

Omhoog met die marges Herna; het mag van de ACM, dus maak er gebruik van!
josti5
0
quote:

Mijn Vriend schreef op 14 aug 2019 om 09:30:


Dit nieuws geeft alleen aan hoever Autoriteit Consument & Markt (ACM) van de werkelijkheid staat. Post is zoals de paard en wagen eerder, het is einde oefening. Het is aan PostNL om het tempo van deze uitfasering te bepalen. Ze willen dat blijkbaar langzaam doen vanwege Sandd en vakbonden.


Och, de werkelijkheid is wellicht, dat bij beide bedrijven wat vriendjes, vriendinnetjes of familieleden van elkaar zitten.
De wereld is klein...
Beentjes op de vloer
0
De vakbond is op dit moment de grootste bedreiging met zijn 10 procent loonsverhoging laten ze eerst maar eens een paar stappen harder lopen
eu-forist
0
quote:

josti5 schreef op 14 aug 2019 om 12:46:


[...]

Och, de werkelijkheid is wellicht, dat bij beide bedrijven wat vriendjes, vriendinnetjes of familieleden van elkaar zitten.
De wereld is klein...


Hammer on the nail
Als Postnl mag verhogen mag Sandd dat ook en dit komt beide bedrijven op dit ogenblik erg goed uit.
16 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord