Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IMCD en Corbion sluiten distributiepact

Gepubliceerd op 14 juli 2020 17:45 | Views: 1.389

Corbion 18 sep

36,95 -0,55 (-1,47%)

IMCD 18 sep

104,85 +1,85 (+1,80%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Chemicaliëndistributeur IMCD gaat de meeste van de ingrediënten van speciaalchemiebedrijf Corbion in Australië en Nieuw-Zeeland distribueren. De in Amsterdam genoteerde bedrijven sloten daarvoor een overeenkomst. Financiële details werden daarbij niet gemeld. De deal gaat per 1 juli in. Financiële details werden niet gemeld.

Voor de distributie van vlees, pluimvee en vis en andere producten uit zee blijft Corbion in de genoemde landen exclusief gebruik maken van de diensten van The Hela & Schwarz. In het voedingssegment heeft Corbion zich steeds meer ontwikkeld van een ingrediëntenbedrijf tot een aanbieder van oplossingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Corbion 75% zegt verkopen 4 stemmen
IMCD 67% zegt verkopen 3 stemmen

Gerelateerd

Corbion

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

IMCD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare