Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Ajax maakt van Blind duurste aankoop ooit'

AMSTERDAM (AFN) - Daley Blind wordt de duurste speler ooit van Ajax. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdamse club en Manchester United mondelinge overeenstemming bereikt over een transfersom van 16 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot maximaal 21 miljoen euro.

Voor de 28-jarige Blind, die in 2014 van Ajax naar Manchester United verhuisde, ligt in de Johan Cruijff ArenA een contract voor vier jaar klaar.

Het contract van Blind bij United liep nog maar een jaar door, maar volgens De Telegraaf hield de de Engelse club vast aan een hoge vraagprijs omdat de 54-voudig international van Oranje nog altijd gewild bleek door heel wat clubs in Europa. Voor de beoogde vervanger van Blind, de Engelse verdediger Harry Maguire van Leicester City, moet Manchester United bovendien een slordige 60 miljoen euro betalen.

Ajax, de enige beursgenoteerde voetbalclub van Nederland, trok eerder al flink wat miljoenen uit om Zakaria Labyad (FC Utrecht) en Dusan Tadic (Southampton) aan te trekken.

Lees over dit aandeel ook

  1. 14 apr Drie commissarissen Ajax kondigen vertrek aan 3
  2. 02 apr Slotcall: daar gaat de winst, maar gelukkig beperken chippers de schade

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ajax

Gerelateerd

Reacties

28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Onderbouwer 14 juli 2018 09:44
    quote:

    Henkiepenkie63 schreef op 14 juli 2018 09:23:

    Daley blind is op zijn retour. Weer geen prijs voor ajax in 2018/2019. Zullen ze blij mee zijn in eindhoven en rotterdam.
    Aankoop van het jaar! Blind is 28 en zit nu in zijn piekjaren.

    Blind en Tadic zorgen er ook voor dat ajax kampioen wordt, dat talenten langer blijven en dat je misschien wat verder komt in europa.

    Hoe dan ook, dit verdiend ajax gewoon terug!
  2. [verwijderd] 14 juli 2018 11:18
    Dat valt nog maar te bezien. Het zijn in ieder geval twee spelers tegen de 30 en na de 30 maak je geen winst meer op transfers over het algemeen (uitzonderingen zoals Ronaldo oid buiten beschouwing gelaten). Komende jaren even 40 miljoen extra verdienen in Europa CL/EL zie ik ook niet gebeuren.

    Ik denk dat Ajax zichzelf ervan wil verzekeren dat ze komend jaar WEER tweede worden en niet verder afglijden naar plek 3 of 4 :D
  3. forum rang 7 jan de vakman 14 juli 2018 12:04
    Dit hele gebeuren heeft niets meer met sport te maken,er zijn al voetballers die meer dan een half miljoen per week beuren,ronduit absurd!!
    De beurs sporte er van de week ruim 1% bij,zelf scoorde ik +2,7% niet gek voor een jongen die nooit op de voetbal training heeft gezeten.
    Trumpje steelt van de week opnieuw de show,zijn bombardeertechniek,leverde hem stevige toezeggingen van de andere navojers op,ook bij may lijkt hij met winst naar huis te gaan,of zijn spelletje ook met poetin lukt,weet ik niet.
    Zijn volgende zet zal wel nog hardere sancties richting china zijn,om ook hen te dwingen tot tegemoetkoming,richting de usa.
    Dan zal het hele verhaal wel stoppen,want dan heeft hij voldoende knikkers om suksesvol,de verkiezingsronde in te gaan.
    Voor mij betekent dit vooruitzicht;blijf zitten waar je zit,want ik verwacht,dat de hele lage metalen en chippies,fors gaan stijgen.
    Pharming lijkt ook al trumpkoorts te hebben,een opwaardering naar 1,80€ ,met een koopadvies hielpen niets,het werd een rode hondslot.
    Vandaag nog wat buitmateriaal slopen,morgen genieten van het heerlijke gouden Evangelie,maandag,naar ik hoop verder aanvallen op hogere koersen,want aanval,is de beste verdediging,Sjaloom!!!
  4. forum rang 7 rene l 14 juli 2018 16:04
    Manchester United is spekkoper bij deze transfer en de lachende derde.
    Ze vangen een megabedrag voor een bankzitter en ze hoeven bovendien zijn jaarsalaris van zo'n 4 miljoen niet meer te betalen.

    Wat zou Blind bij Ajax gaan verdienen, een miljoentje of 3?

    Staar je er niet blind op, het Nederlandse voetbal is al tijden terug afgedaald richting het niveau van de zaterdagmiddag amateurs.

    Ooit waren de clubs de speeltjes van de banken, totdat ze failliet gingen.
    Kijk maar eens verderop in Europa, hoe armer het land, hoe meer invloed van de maffia die voetbal als een hobby zien om zwart geld wit te wassen.

    Zie de salarissen daar, deze zijn duizelingwekkend, die van Polman en Hamers staan in schril contrast en de wereld is te klein.

    Het Nederlandse voetbal is verziekt, allemaal over het paard getilde jochies die gekke dingen doen maar niet echt gaan voor hun club, ze hebben er gewoon niets mee.
    Tekenend ook dat Nederland schitterde door afwezigheid op het WK.

    Blind vind ik persoonlijk een prima vent, hij heeft eigenlijk geen kapsones, alleen ben ik er bang voor dat ook hij de kar niet kan trekken.

    Vastgoedbaas Overmars zal het een worst wezen, hij was altijd al gek op veel geld verdienen.
  5. [verwijderd] 14 juli 2018 17:01
    Blind hoeft de kar niet te trekken, alleen maar te zorgen dat de kar niet ontspoort. En dat salaris zal wel meezitten. Bij de onderhandelingen zal zijn bankzitten uiteraard een drukkende factor op het salaris geweest zijn.
    En lekker afgeven op Nederlands voetbal is gemakkelijk maar niet terecht. Van Gaal kwam ook ver op het vorige WK met weinig goede spelers. En zie hoe het dit WK met matige elftallen als Zweden, Rusland en Engeland verging. En hoe de sterke landen met vele vedettes als Duitsland, Brazielie, Argentienie etc. afgingen.Nee, ik heb wel vertrouwen in Koeman en de huidige komende voetbalgeneratie. Gaan we veel van zien.
28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Ajax

10,350 13:10
-0,050 -0,48%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links