Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aegon Bank plaatst obligatielening

Gepubliceerd op 14 juni 2019 19:35 | Views: 4.274 | Onderwerpen:

Aegon 29 mei

2,41 -0,12 (-4,56%)

AMSTERDAM (AFN) - Aegon Bank heeft naar eigen zeggen met succes achtergestelde niet-preferente obligatielening van 500 miljoen euro geplaatst. De stukken hebben een looptijd van vijf jaar en het rendement is 0,729 procent. Volgens Aegon Bank, dat onderdeel is van Aegon, is de lening vijf keer overtekend en gebeurde de plaatsing bij meer dan 180 institutionele beleggers.

Met de opbrengst van deze transactie zal Aegon Bank naar verwachting voldoen aan de minimale vereisten eigen vermogen en in aanmerking komende passiva die waarschijnlijk vanaf 2020 zullen gelden. De uitgifte van de obligatielening draagt ook bij aan de verdere groeiambitie en diversificatie van financiering van Aegon Bank.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aegon 73% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Aegon

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare