Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Koersdoel Acomo omlaag bij ING

Gepubliceerd op 14 juni 2019 09:34 | Views: 6.529

Acomo 25 sep

19,06 +0,18 (+0,95%)

AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING hebben het koersdoel voor Amsterdam Commodities (Acomo) verlaagd. Het advies blijft gelijk, zo kwam vrijdag naar voren uit een rapport over de thee-, specerijen- en notenhandelaar. Het advies blijft buy.

De kenners hebben hun richtprijs aangepast om rekening te houden met boekhoudmethode IFRS16 en de nieuwste bewegingen van de grondstoffenprijzen, die hun neerwaartse koers voortzetten. Het koersdoel gaat van 25,68 euro naar 23,86 euro.

Het aandeel Acomo noteerde vrijdag omstreeks 09.30 uur 0,3 procent hoger op 19,56 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Acomo 83% zegt verkopen 6 stemmen

Gerelateerd

Amsterdam Commodities

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Jeroentje-2018 14 juni 2019 09:45
    Ha, ha...Wie neemt ING nou nog serieus? lekker stoer hoor, zo'n klein fonds een slechte rating geven. Als ING (en haar adviseurs, handelaren enz.) nu eens de daad bij het woord voegden en aandelen gingen kopen voor hun relaties waar ze een buy op hebben, dan zouden ze zich onderscheiden.

    In die zin heb ik meer respect in de Amerikaanse banken, als die met een koopadvies komen, dan gaat de koers omhoog om reden dat ze voor hun relaties aankopen.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare