Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kwartaalbericht Applied Materials stelt teleur

Gepubliceerd op 14 mei 2020 23:19 | Views: 2.284

DSM 10:57

125,25 +0,35 (+0,28%)

SANTA CLARA (AFN/RTR) - De Amerikaanse toeleverancier aan de chipsector Applied Materials heeft zijn opbrengsten afgelopen kwartaal opgevoerd, maar minder sterk dan analisten hadden voorzien. Ook is de onderneming in verband met de coronacrisis niet met nieuwe prognoses gekomen.

De omzet steeg tot circa 4 miljard dollar in het kwartaal dat eindigde op 26 april. Dat is bijna 12 procent dan een jaar eerder. Maar analisten rekenden in doorsnee op zo'n 4,1 miljard dollar. De nettowinst steeg tegelijkertijd met 13 procent tot 755 miljoen dollar.

De resultaten lijken niet in de smaak te vallen bij beleggers. In de zogeheten nabeurshandel in New York ging het aandeel Applied Materials omlaag.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DSM 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

DSM Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare