Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aandeelhouders JET akkoord met herbenoeming topman Jitse Groen

Gepubliceerd op 14 mei 2020 16:47 | Views: 1.406

JUST EAT TAKEAWAY 10 jul

94,08 -0,52 (-0,55%)

AMSTERDAM (AFN) - De aandeelhouders van Just Eat Takeaway.com (JET) zijn akkoord gegaan met de herbenoeming van topman Jitse Groen. Ook andere herbenoemingen en stempunten kregen groen licht op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van het maaltijdbestelbedrijf.

Vorige maand werd al duidelijk dat het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl mocht fuseren met zijn Britse branchegenoot Just Eat. De Britse marktwaakhond CMA gaf daar toen officieel haar fiat voor. De autoriteit concludeerde dat Britse consumenten door de samensmelting niet benadeeld zullen worden.

Ook bij de aandeelhoudersvergadering van speciaalchemiebedrijf Avantium konden alle punten op de agenda op instemming van de aandeelhouders rekenen. Zo werd bij de ontwikkelaar van onder meer duurzaam plastic goedkeuring gegeven aan de formele toetreding tot het bestuur van financieel directeur Bart Welten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
JUST EAT TAKEAWAY 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

JUST EAT TAKEAWAY

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare