Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Intrigerende data van Kiadis'

Gepubliceerd op 14 mei 2020 10:13 | Views: 4.996

Kiadis Pharma 08 jul

2,15 +0,75 (+53,24%)

AMSTERDAM (AFN) - Biotechnoloog Kiadis deelt "intrigerende" informatie op de congressen waar het bedrijf deze maand aan aan deelneemt. Dat is althans het oordeel van analisten van KBC Securities, die reageren op de aangekondigde presentaties van Kiadis op de bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) later deze maand.

Kenners van de Belgische bank zijn vooral geïnteresseerd in de creatie van stoffen die op Naturalkillercellen (NK-cellen) lijken met behulp van bepaalde andere cellen en een nieuwe deeltjestechnologie. Die productietechnologie mondt hopelijk ook uit in vergelijkbare resultaten met NK-cellen in onderzoek naar leukemie en stamcelbehandelingen, schrijven de marktvorsers.

KBC blijft niettemin bij zijn sell-advies en koersdoel van 2 euro. Het aandeel stond donderdag omstreeks 10.00 uur 4,3 procent lager op 1,80 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kiadis Pharma 64% zegt kopen 25 stemmen

Gerelateerd

Kiadis Pharma

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare