Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KPN investeert in Fins Wirepas

Gepubliceerd op 14 mei 2019 08:59 | Views: 1.602

KPN 13:21

2,42 0,00 (0,00%)

ROTTERDAM (AFN) - KPN Ventures, de investeringstak van telecombedrijf KPN, steekt geld in het Finse Wirepas. Dat is een draadloos platform voor industrieel Internet of Things, zo bleek dinsdag.

KPN Ventures doet mee aan een financieringsronde van in totaal 14,4 miljoen euro. Ook Tesi en bestaande investeerders in Wirepas als ETF Partners, Inventure Fund en Vito Ventures deden daar aan mee. Het groeikapitaal wordt door Wirepas gebruikt om onder meer de internationale uitbreiding te versnellen.

Wirepas werd opgericht in 2010 en kwam voort uit uit een onderzoeksprogramma van de Tampere University. Er werken ongeveer 50 mensen in negen landen voor de onderneming.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 100% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare