Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Altice vergroot belang in SFR

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Altice heeft zijn belang in dochterbedrijf SFR vergroot. Dat bleek vrijdag uit een melding van de Franse toezichthouder op de financiële markten AMF.

Altice bezit nu 86,4 procent van de aandelen SFR, die samen recht geven op 91,8 procent van de stemmen. Altice verloor vorige maand een hoger beroep tegen de AMF rond de blokkade van de poging van het kabel- en telecombedrijf om de Franse mobiele provider SFR helemaal in te lijven. Altice trok zijn uitkoopbod op de 22 procent van de aandelen die het destijds nog niet bezat in door de tegenstand van de beurswaakhond.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 april 2017 10:14
    De aandeelhouders van SFR wilden de aandelen van Altice niet en vonden het bod te laag. Altice bood 8 nieuwe aandelen A (ongeveer 155.000; verwatering) voor 5 aandelen SFR. De koers van Altice was ongeveer 16 en van SFR ongeveer 23. De theoretische waarde bedroeg bijna 27 Euro per aandeel. In plaats van 2,4 miljard Euro in aandelen gaat het Altice ongeveer 2,8 miljard in contanten kosten. Zonder dat dit extra omzet oplevert. Laat staan winst.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links