Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcadis aan de slag voor windpark TenneT

Gepubliceerd op 14 maart 2019 07:51 | Views: 2.229 | Onderwerpen: energie

Arcadis 29 mei

15,40 -0,29 (-1,85%)

AMERSFOORT (AFN) - Advies- en ingenieursbedrijf Arcadis gaat voor netbeheerder TenneT aan de slag met de milieueffectrapportage (MER) en vergunningsaanvragen voor twee hoogspanningsverbindingen van de Noordzee naar land. Arcadis doet dit in samenwerking met Pondera, specialist op het gebied van duurzame energie. Financiële details werden niet bekendgemaakt.

Het gaat om de MER en vergunningaanvragen met bijbehorende onderzoeken voor de aansluiting van het offshore windenergiegebied IJmuiden Ver op het elektriciteitsnet van TenneT. Het windpark levert volgens de bedrijven een belangrijke bijdrage aan verduurzaming van de Nederlandse energievoorziening.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

energie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Arcadis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare