Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Retail Estates ziet huurresultaat toenemen

Gepubliceerd op 14 februari 2020 18:06 | Views: 1.168

Retail Estates 17:35

49,65 +0,15 (+0,30%)

TERNAT (AFN) - Het Belgische winkelvastgoedfonds Retail Estates heeft in het derde kwartaal van het gebroken boekjaar het netto-huurresultaat met ruim 15 procent zien stijgen tot 80,10 miljoen euro vergeleken met een jaar eerder. De toename is vooral te danken aan de groei van de vastgoedportefeuille door acquisities, aldus Retail Estates.

Het epra-resultaat klom in de eind december afgesloten periode met ruim 16 procent tot 51,6 miljoen euro. De bezettingsgraad van de portefeuille was stabiel op krap 98 procent. De verwachting voor een dividend over het hele boekjaar van 4,40 euro bruto per aandeel wordt bevestigd. Retail Estates is van plan om de aandeelhouders bij de uitbetaling een keuzedividend aan te bieden.

Retail Estates maakte verder bekend dat er een overeenkomst is afgesloten met het oog op de aankoop van het retailpark Belvédère dat opgericht wordt in Maastricht. Daarmee is een investering van 10 miljoen euro gemoeid.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Retail Estates 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare