Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'RBS gelinkt aan kartelonderzoek Brussel'

Gepubliceerd op 14 feb 2019 om 11:57 | Views: 1.229

Royal Bank of Scotland 24 apr

256,70 0,00 (0,00%)

EDINBURGH (AFN/BLOOMBERG) - Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zich mogelijk schuldig gemaakt aan het maken van verboden afspraken omtrent de handel in euro-obligaties. Ingewijden weten aan persbureau Bloomberg te melden dat de Britse bank één van de acht banken is wereldwijd, die onder loep ligt van onderzoekers in Brussel vanwege vermeende kartelafspraken.

Details over de betrokkenheid van RBS en over eventuele boetes of sancties die voortvloeien uit het onderzoek zijn niet bekend. Het bericht volgt op de eerdere aankondiging door de Europese Commissie begin dit jaar. Brussel meldde dat er verschillende ondernemingen worden doorgelicht omdat ze verboden afspraken gemaakt zouden hebben met betrekking tot de handel in staatsobligaties.

RBS, dat eerder al eens flink beboet werd voor financieel wangedrag, weigerde op de kwestie in te gaan. Ook de Europese Commissie gaf geen commentaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Royal Bank of Scotland

Gerelateerd

Royal Bank of Scotland

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links