Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Solide resultaten voor Ordina'

Gepubliceerd op 14 februari 2019 10:24 | Views: 5.982

Ordina 01 apr

1,37 0,00 (-0,29%)

AMSTERDAM (AFN) - Automatiseerder Ordina heeft in het vierde kwartaal ,,solide'' resultaten neergezet, vinden analisten van ING. De marktvorsers zien in de cijfers van het beursgenoteerde bedrijf zowel minpuntjes als kleine meevallers.

Zo was de gerapporteerde bedrijfswinst (ebitda) iets slechter dan ING had voorzien. Ook lijkt er nog werk aan de winkel op het vlak van productiviteit, aldus de marktvorsers. Daartegenover staat dat de marge in België significant toenam. Verder is de kapitaalpositie hoger dan verwacht. Ook gunstig is de netto-instroom van nieuwe arbeidskrachten. Volgens ING kan dat voor nieuwe groei zorgen.

ING handhaaft zijn koopadvies voor het aandeel, met een koersdoel van 2,20 euro. Op de beurs in Amsterdam noteerde Ordina donderdagochtend na ruim een uur handelen 0,5 procent hoger op 1,62 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 83% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Ordina

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare