Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Staalmaker Salzgitter verlaagt verwachtingen

Gepubliceerd op 14 januari 2020 14:59 | Views: 2.168

ArcelorMittal 01 okt

11,61 +0,23 (+2,00%)

SALZGITTER (AFN) - Staalfabrikant Salzgitter verwacht een steviger jaarverlies dan eerder geraamd. Dat komt door eenmalige afschrijvingen op bepaalde onderdelen van in totaal 200 miljoen euro. Die maatregel is ingegeven door economische en politieke omstandigheden die de winst beïnvloeden.

Salzgitter verwacht nu een verlies voor belastingen tussen de 250 miljoen en 280 miljoen euro. Eerder ging het staalconcern uit van een verlies van om en nabij de 50 miljoen euro. Voor dit jaar verwacht Salzgitter voor aftrek van belastingen quitte te draaien.

Salzgitter verwacht ook in 2020 nog last te hebben van economische en politieke onzekerheid. Daarbij wijst het Duitse bedrijf onder andere op spanningen in het Midden-Oosten.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ArcelorMittal 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

ArcelorMittal

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare