Login
 

'ASR koopt Generali voor goede prijs'

Gepubliceerd op 13 sep 2017 om 09:26 | Views: 1.566 | Onderwerpen: ASR

ASR Nederland 13:42

34,98 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - ASR neemt Generali Nederland over voor een aantrekkelijke prijs. Dat schrijft KBC Securities in een commentaar. Analist Matthias De Wit denkt dat de verzekeraar de financiële voordelen van de deal aan de conservatieve kant inschat.

De Wit twijfelt er niet aan dat ASR de integratie van Generali Nederland tot een goed einde zal brengen. Hij wijst daarbij op de sterke reputatie die de verzekeraar heeft op het gebied van overnames. Het advies van KBC voor het aandeel blijft houden, wel gaat het koersdoel omhoog van 33 naar 36 euro.

Ook ING oordeelt positief over de acquisitie, die volgens analist Albert Ploegh aanzienlijke schaal- en kosten kan opleveren. Hij handhaaft zijn koopadvies bij een richtprijs van 37,50 euro. Het aandeel ASR stond woensdag na een halfuur handel op het Damrak 0,2 lager op 33,83 euro. De MidKap stond eveneens 0,2 procent in de min.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
ASR Nederland 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

ASR

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ASR Nederland

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links