Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Takeaway boft met exit Deliveroo'

Gepubliceerd op 13 augustus 2019 10:54 | Views: 1.939

JUST EAT TAKEAWAY 09:38

78,98 +4,44 (+5,96%)

AMSTERDAM (AFN) - Dat concurrent van Takeaway Deliveroo vertrekt uit de Duitse markt is goed nieuws voor het Nederlandse maaltijdbestelbedrijf. Dat is een bevestiging dat de bezorgingsstrategie van Takeaway goed werkt, schrijven marktkenners bij ING. Er zijn nu geen belangrijke concurrenten meer op de Duitse markt.

De analisten vinden dat het vertrek van Deliveroo aantoont dat het hebben van een eigen bezorgdienst te duur is, zoals Takeaway al langer beweert. Ze verwachten dan ook dat het fusiebedrijf Takeaway-Just Eat de huidige strategie van Takeaway, die gericht is op de bezorgers van restaurants zelf, nog verder gaat opvoeren. Vooral in het Verenigd Koninkrijk is er ruimte voor een verbeterslag. ING gaat uit van een afronding van de fusie in het vierde kwartaal van dit jaar.

ING heeft een koopadvies op Takeaway en een koersdoel van 100 euro. Het aandeel stond omstreeks 10.45 uur 1,4 procent hoger op 85,70 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
JUST EAT TAKEAWAY 100% zegt verkopen 4 stemmen

Gerelateerd

JUST EAT TAKEAWAY

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare