Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Winstval Kendrion is tegenvaller'

Gepubliceerd op 13 augustus 2019 10:34 | Views: 3.636

Kendrion 15:27

14,60 +0,16 (+1,11%)

AMSTERDAM (AFN) - Kendrion had opnieuw te maken met tegenwind. Zowel de automotive-sector als de industrie vertragen inmiddels. Analisten van ING waren dan ook niet verbaasd dat de omzet van de leverancier van elektromagnetische componenten daalde. De operationele winst van Kendrion liep wel sterker terug dan de marktvorsers hadden voorzien.

Het bestuur van Kendrion verwacht niet dat de tegenwind dit jaar afneemt, maar houdt vertrouwen in de toekomst. Ook bleven de doelen voor de middellange en langere termijn gehandhaafd en kondigde Kendrion een aandeleninkoopprogramma aan. De analisten denken dat dat laatste ervoor zorgt dat de daling van de aandelenkoers die op het kwartaalbericht volgt, beperkt zal zijn.

ING heeft een hold-advies met een koersdoel van 23 euro. Het aandeel Kendrion stond dinsdag rond 10.20 uur 3,3 procent lager op 15,10 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Kendrion 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Kendrion

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare