Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

New Sources Energy wil boekjaar aanpassen

Gepubliceerd op 13 augustus 2019 08:55 | Views: 1.440

New Sources Energy 12 aug

0,07 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Beursfonds New Sources Energy wil de periode van zijn boekjaar wijzigen. Die moet naar januari tot en met december, van de huidige gebroken boekjaarformule oktober tot en met september. Dat bleek dinsdag uit de agenda van de buitengewone aandeelhoudersvergadering van de onderneming.

Die bijeenkomst wordt op 24 september gehouden in Noordwijk. Het onderwerp over het boekjaar is daarbij als stempunt opgenomen, evenals een wijziging van het maatschappelijk kapitaal. Dat moet naar 140 miljoen gewone aandelen en 140 miljoen preferente aandelen, van de huidige formulering in de statuten van 121 miljoen gewone aandelen en 121 miljoen preferente aandelen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
New Sources Energy 75% zegt verkopen 4 stemmen

Gerelateerd

New Sources Energy

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare