Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Google investeert miljarden in India

Gepubliceerd op 13 juli 2020 12:39 | Views: 2.029 | Onderwerpen: India

Alphabet 11 aug

1.480,54 -16,28 (-1,09%)

Alphabet 11 aug

1.480,32 -15,78 (-1,05%)

MUMBAI (AFN/BLOOMBERG) - Technologieconcern Google gaat de komende vijf tot zeven jaar 10 miljard dollar investeren in India. Dat geld wordt gebruikt om digitale technologieën in het land versneld in te voeren. Dat maakte Google-topman Sundar Pichai bekend.

Er wordt geïnvesteerd in onder meer toegang tot internet in de verschillende talen in India, nieuwe producten die specifiek zijn voor de Indiase markt en kunstmatige intelligentie op gebieden als onderwijs, zorg en landbouw. Pichai, die zelf van Indiase afkomst is, zei dat de coronacrisis heeft bewezen wat het belang van internettechnologie is, bijvoorbeeld om contact te houden met elkaar.

India heeft meer dan 500 miljoen internetgebruikers en wordt gezien als belangrijke groeimarkt door grote Amerikaanse technologiebedrijven, zoals ook Amazon en Facebook.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Alphabet 50% zegt kopen 2 stemmen
Alphabet 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

India

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Alphabet

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Alphabet

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare