Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Akzo wil bestuurder Van Oord als commissaris

Gepubliceerd op 13 maart 2019 08:21 | Views: 1.185

Akzo Nobel 28 mei

75,64 +2,32 (+3,16%)

AMSTERDAM (AFN) - AkzoNobel wil Jolanda Poots-Bijl, de financieel directeur van maritiem dienstverlener Van Oord, benoemen in de raad van commissarissen. Gaan aandeelhouders akkoord dan komt ze in de toezichthoudende raad van de verfreus te zitten op de plek van Peggy Bruzelius die na twaalf jaar vertrekt.

Poots-Bijl is sinds 2016 de financieel eindverantwoordelijke bij Van Oord. Eerder werkte ze bij automatiseerder Ordina, bouwbedrijf VolkerWessels, Connexxion en ProRail. Ze heeft ook zitting in de raad van commissarissen van Gasunie en Blokker Holding. Verder zal ze per 27 maart toetreden tot de toezichthoudende raad van Pon Holdings.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Akzo Nobel 100% zegt verkopen 1 stemmen

Gerelateerd

Akzo Nobel

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare