Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaten Aegon stellen teleur'

Gepubliceerd op 13 februari 2020 10:53 | Views: 8.376 | Onderwerpen:

Aegon 16:01

3,15 +0,01 (+0,35%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Kenners bij Mediobanca bestempelen de resultaten van Aegon over de tweede helft van vorig jaar als een onvoldoende. Het lukte de verzekeraar niet eens om de bescheiden schattingen van analisten te verslaan, stelt de Italiaanse bank.

Het enige positieve punt in de handelsupdate was het dividend, vinden de marktvorsers.

Bij ING, dat een koopadvies hanteert op Aegon, klonken wat minder sombere geluiden. De analisten bij de Nederlandse bank vonden dat Aegon vaart maakt met zijn kapitaalopwekking. De winstcijfers en de kapitaalpositie waren volgens ING wel licht teleurstellend. Het koersdoel blijft staan op 5 euro.

Aegon was de grootste daler in de AEX. Het aandeel van de verzekeraar stond donderdag omstreeks 10.40 uur 8 procent lager op 3,66 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Aegon 67% zegt kopen 24 stemmen

Gerelateerd

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mr TT 13 februari 2020 11:51
    What's new? Ongelooflijk dat die CEO maar kan blijven zitten, van voor de financiele crisis al. Zelfs de Risk Officer lieten ze na de crisis doodleuk zitten. Dat deed voor mij de deur eigenlijk al dicht. Kan me herinneren dat ik ze had voor dik 30 euro en op 12 euro afscheid heb genomen. Dat was dan achteraf nog een goede beslissing, SIC.
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare