Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Nederlandse markt zwak punt bij Ordina'

Gepubliceerd op 13 februari 2020 10:30 | Views: 2.849

Ordina 29 sep

2,30 -0,01 (-0,22%)

AMSTERDAM (AFN) - Automatiseerder Ordina had in het vierde kwartaal te maken met een zwakke markt in Nederland, waardoor het bedrijfsresultaat lager uitviel dan verwacht. Dat schrijft ING in een reactie op de cijfers van het bedrijf.

Als het gaat om nettowinst, dividend en kaspositie waren de prestaties ongeveer zoals verwacht, wat wijst op solide verbetering ten opzichte van 2018. Het advies voor Ordina staat op buy, met een koersdoel van 2,20 euro. Ordina noteerde donderdag omstreeks 10.15 uur een plus van 0,7 procent op 2,17 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 70% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

Ordina

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Nuchtertransparant 13 februari 2020 10:44
    Blijf het zeggen: genormaliseerd 25 miljoen EBITDA. Het is voornamelijk detachering. Dat soort bedrijven gaan voor maximaal 7 maal EBITDA op de private markt. Overigens dan moet je een double digit EBITDA hebben en sterke groei laten zien. Dat is niet zo. Multiple van 6 lijkt realistischer. Is het bedrijf debt and cash free 150miljoen waard. Rond de 1,5 euro per aandeel.
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare