Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AkzoNobel wil sneller groeien dan markt

Gepubliceerd op 13 februari 2020 08:55 | Views: 833

Akzo Nobel 03 apr

58,48 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Verffabrikant AkzoNobel wil in de jaren 2021 tot en met 2023 elk jaar harder groeien dan de markt. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt tijdens een investeerdersdag. De groei ligt volgens de plannen minimaal gelijk aan het marktgemiddelde.

Het rendement op de verkopen moet in diezelfde periode jaarlijks met 0,5 procent toenemen. Voor dit jaar denkt topman Thierry Vanlancker een rendement van tussen de 14,5 en 15,5 procent te behalen. Vanlancker geeft aan dat AkzoNobel dat volledig op eigen kracht moet doen en geen cadeautjes zal krijgen van concurrenten. "Uiteindelijk is het ons doel om onze rechtmatige plaats in te nemen tussen de topbedrijven op het gebied van verven en coatings."

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Akzo Nobel 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Akzo Nobel

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare