Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Klantenvertellen ingelijfd door groot Duits reviewbedrijf

Gepubliceerd op 13 januari 2021 14:39 | Views: 1.671 | Onderwerpen: Duitsland

AMSTERDAM (ANP) - Het Nederlandse beoordelingsplatform Klantenvertellen wisselt van eigenaar. De Duitse koper eKomi is een van de grootste reviewondernemingen ter wereld met meer dan 200 medewerkers en kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Klantenvertellen biedt bedrijven de mogelijkheid om beoordelingen van consumenten te verzamelen. Op het platform staan meer dan 7 miljoen reviews. Het was sinds 2014 in handen van marketingbedrijf Youvia, voorheen bekend onder de naam DTG.

Oprichter Michael Ambros van eKomi denkt dat hij Klantenvertellen en zusterplatformen Kiyoh en Patiëntenvertellen verder kan laten groeien in de Benelux. De tientallen medewerkers van Klantenvertellen gaan mee naar de nieuwe eigenaar. Dit jaar zullen er ook weer nieuwe werknemers worden aangenomen. "E-commerce is booming in Nederland omdat bijna geen enkel ander land in Europa zo gedigitaliseerd is", aldus Ambros.

De betrokken partijen delen geen financiële details van de transactie.

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare