Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AM en BAM tekenen overeenkomst over gebouw Utrecht

Gepubliceerd op 13 januari 2020 12:47 | Views: 3.764

BAM 02 apr

1,31 -0,01 (-0,46%)

BUNNIK (AFN) - Gebiedsontwikkelaar AM en BAM Bouw en Techniek - Projecten hebben de realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van Helix, een nieuw kantoorgebouw aan het Reykjavikplein in Utrecht Leidsche Rijn. Dat maakten de partijen bekend zonder financiële details over de overeenkomst te melden.

Het nieuwe kantoorgebouw maakt straks onderdeel uit van het centrumgebied van Leidsche Rijn. Helix bestaat uit vier kantoorlagen en twee parkeerlagen (onder het gebouw) met ruimte voor circa 150 parkeerplaatsen. De start van de bouw is voorzien in het eerste kwartaal van 2020, de oplevering vindt in het tweede kwartaal van 2021 plaats.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BAM 87% zegt kopen 15 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare