Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Ruimte voor verhoging doelstelling Aalberts'

Gepubliceerd op 12 december 2019 10:40 | Views: 2.949

AALBERTS NV 03 jul

29,84 +0,44 (+1,50%)

AMSTERDAM (AFN) - Industrieel concern Aalberts heeft op zijn beleggersdag zijn belangrijkste financiële doelstellingen niet aangepast, maar er is ruimte voor een verhoging van de doelstelling van de winstmarges binnen twee of drie jaar. Dat concluderen analisten van ING na het 'tussen de regels door lezen' van de Capital Markets Day.

Analisten van de bank trekken die conclusie, omdat Aalberts op de beleggersdag extra verbeterpunten heeft aangewezen. Ze verwachten evenwel niet dat de aanpassing van de doelstellingen snel zal gebeuren, omdat Aalberts nog maar twee jaar op weg is met zijn huidige vijfjarendoelen.

Een van de opvallendste verbeterpunten was volgens ING dat Aalberts meer onderdelen met lage marges of zwakke groei wil afstoten. ING noemde die aankondiging eerder al positief. Daarnaast springen de plannen om de voorraden met 100 miljoen tot 150 miljoen euro terug te dringen in het oog bij de marktkenners.

ING hanteert een buy-advies en koersdoel van 47,50 euro voor Aalberts. Het aandeel stond donderdag omstreeks 10.20 uur 0,6 procent hoger 39,48 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AALBERTS NV 50% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

AALBERTS NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare