Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Omzetgroei Vodafone haalt druk van ketel

Gepubliceerd op 12 november 2019 09:00 | Views: 1.579

KPN 18 sep

2,11 -0,03 (-1,54%)

LONDEN (AFN/BLOOMBERG) - Telecomreus Vodafone heeft het voorbij kwartaal meer omzet in de boeken gezet. Dat was met name welkom nieuws voor topman Nick Read wiens strategie er vol op is gericht om marktaandeel voor Vodafone te behouden in een markt waar stevige concurrentie is van met name prijsvechters. De afgelopen kwartalen kampte Vodafone nog met dalende omzetten.

Met name in Spanje en het Verenigd Koninkrijk was voor Vodafone in het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar sprake van herstel. Al met al viel de autonome omzet uit telecomdiensten 0,7 procent hoger uit. Daarmee deed Vodafone het iets beter dan waar in de markt gemiddeld rekening mee werd gehouden.

Vodafone kan de extra opbrengsten goed gebruiken. De Britse onderneming staat voor de nodige netwerkinvesteringen. Gesteund door de omzetgroei verhoogde Vodafone zijn verwachtingen voor het hele jaar. Daarbij gaat de telecomonderneming uit van een aangepast bedrijfsresultaat van minstens 14,8 miljard euro. Dat is 1 miljard euro meer dan bij een eerdere raming.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare