Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Lucas Bols USA breidt portfolio uit met Pallini Limoncello

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 09:05 | Views: 2.082

Lucas Bols 26 feb

10,45 -0,35 (-3,24%)

AMSTERDAM (AFN) - Drankmaker Lucas Bols heeft de Amerikaanse distributierechten verworven voor Pallini Limoncello. Het distributiecontract gaat midden december in en zal naar verwachting op jaarbasis ongeveer 3,5 miljoen dollar aan de omzet van Lucas Bols USA toevoegen en een positieve bijdrage leveren aan de EBIT.

Pallini is een familiebedrijf dat in 1875 werd opgericht in het Italiaanse Abruzzo. Pallini Limoncello wordt in meer dan 45 landen verkocht, met de Verenigde Staten als grootste markt.

Topman Huub van Doorne van Lucas Bols is enthousiast over de deal. "We kijken ernaar uit om het bekende Pallini-merk verder uit te bouwen op de Amerikaanse markt. We kunnen waarde toevoegen aan het merk met onze horecaexpertise en het zal de operationele leverage van ons distributieplatform vergroten", zegt hij. De versnelde groei van het merk Passoã en de recente succesvolle lancering van Damrak Virgin 0.0 laten volgens hem duidelijk het groeipotentieel van het Amerikaanse platform zien.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Lucas Bols 62% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare