Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Opdrachten Boskalis welkome toevoeging'

Gepubliceerd op 12 september 2019 09:29 | Views: 2.207

Boskalis 27 mrt

15,28 -1,06 (-6,46%)

HAL Trust 27 mrt

110,60 -2,60 (-2,30%)

AMSTERDAM (AFN) - De twee opdrachten in Roemenië en het Verenigd Koninkrijk zijn een welkome toevoeging aan het orderboek van Boskalis. Dat is de beoordeling van analisten bij KBC Securities.

De gewonnen klussen tellen op tot 85 miljoen euro en betreffen werk rondom het versterken van de kust tegen erosie. Boskalis begint aan de werkzaamheden in de eerste helft van 2020 en rondt deze naar verwachting in 2021 af. De marktkenners plaatsen daarbij een kanttekening dat de opdrachten waarschijnlijk geen grote impact op het bedrijf zullen hebben.

KBC houdt aan zijn accumulate-advies voor Boskalis en hanteert een richtprijs van 22 euro. Het aandeel stond kort na de opening van de handel in Amsterdam 0,2 procent hoger op 20,03 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 100% zegt kopen 2 stemmen
HAL Trust 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare