Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Twee kustbeschermingsklussen voor Boskalis

Gepubliceerd op 12 september 2019 08:19 | Views: 2.788

Boskalis 21 feb

22,09 -0,33 (-1,47%)

HAL Trust 21 feb

144,00 -0,20 (-0,14%)

PAPENDRECHT (AFN) - Baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis heeft in het Verenigd Koninkrijk en Roemenië contracten verworven om een deel van de kust in die landen te versterken en te beschermen tegen erosie. De gezamenlijke waarde van de contracten bedraagt circa 85 miljoen euro.

In het zuiden van het Verenigd Koninkrijk gaat Boskalis samen met VolkerWessels-dochter VolkerStevin aan de slag, met de aanleg van nieuwe zeeweringen langs een kuststrook van 4,5 kilometer in Southsea nabij Portsmouth. De voorbereidende werkzaamheden gaan per direct van start en het project wordt naar verwachting vanaf begin 2020 gedurende een periode van vijf jaar uitgevoerd.

In Roemenië werkt Boskalis aan de kustlijn van Mamaia nabij de stad Constanta. Daarbij wordt onder meer vier miljoen kubieke meter zand gebaggerd. De voorbereidende werkzaamheden beginnen direct en de uitvoering van het project start in de eerste helft van 2020. Boskalis voorziet dat deze order in 2021 zal worden voltooid.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 78% zegt kopen 9 stemmen
HAL Trust 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord