Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Adyen-investeerders verkopen stukken

Gepubliceerd op 12 sep 2018 om 18:19 | Views: 6.322

ADYEN NV 22 feb

670,00 +8,40 (+1,27%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Vroege investeerders in betalingsdienstverlener Adyen hebben bijna 2,5 miljoen aandelen verkocht voor 670 euro per stuk, aan institutionele beleggers. Dat bleek donderdag. De verkochte stukken zijn goed voor zo'n 7 procent van alle aandelen Adyen.

De verkopers zijn geen directieleden of werknemers van het bedrijf, Stichting Administratiekantoor Adyen, KDP Projects of Iconiq. Volgens Adyen gaat het om kleine minderheidsaandeelhouders die al voor de beursgang geld in Adyen hebben gestoken, namen zijn niet bekend.

De koers van Adyen is sinds de beursgang in juni, voor 240 euro per aandeel, fors gestegen. Woensdag sloot Adyen op de beurs in Amsterdam 8,2 procent hoger op 738,20 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
ADYEN NV 78% zegt verkopen 9 stemmen

Gerelateerd

ADYEN NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Sander1234
0
Die lachen de ballen uit hun broek, cashen op een bedrijf wat inmiddels 190 x de ‘ verwachte ‘ winst doet. Die zijn er op tijd uit. Voor mij het teken om short te gaan, mensen zullen zich nu onderhand wel aan de oren gaan krabben als grote partijen hun winst gaan zeker stellen
Willem64
0
Tis geen apple natuurlijk, gezien de IPO gaan partijen cashen...short is niet verkeerd, maar of dat nu snel zou gebeuren...natuurlijk de 180 dgn in mind houden!
goeruh
0
Ondertussen vermaken de turbo-uitgevende instellingen met hun favoriete "gezelschapsspel" -Turbootjes Uittikken. Het is uiteraard een screaming short, maar met zulke lage omzetten is het voor de banken geen kunst om met de aankoop van slechts een paar stukken voor de prijs van een reeks bovenliggende turboseries deze series weg te tikken. Het verlies op de aangeschafte stukken(koers knijtert nl direct naar beneden, vaak precies vanaf de uitoefenprijs) wordt ruimschoots gecompenseerd door het binnenharken van de openstaande posities op de turbo's.
Guus_Geluk
0
Waarom wordt dit naar buiten gebracht? Er is toch geen verplichting om dit te melden? Of is de intentie om de koers weer omlaag te zetten?
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links