Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Koersdoel Altice omhoog bij Goldman

Gepubliceerd op 12 augustus 2019 09:59 | Views: 5.543

ALTICE EUROPE N.V. 25 sep

4,12 +0,00 (+0,07%)

AMSTERDAM (AFN) - Het koersdoel voor het aandeel Altice is door analisten van Goldman Sachs verhoogd naar 5,80 euro van 4,30 euro. Dat deden de marktvorsers maandag in een rapport over het aan de Amsterdamse beurs genoteerde bedrijf. Ze lieten het koop-advies op het aandeel staan.

Goldman is beter te spreken over de omstandigheden voor de onderneming in Frankrijk. De kenners spreken van geruststellende berichten vanuit het bestuur van Altice, en wijzen op mogelijke extra uitkeringen aan aandeelhouders die het aandeel nog een verder zetje kunnen geven. "Er is een toenemende kans op aandeleninkopen", zo merken ze op. Ook is Goldman Sachs gerustgesteld over de verkoop van het belang van Altice in zijn Portugese glasvezelactiviteiten.

Het aandeel Altice stond omstreeks 09.55 uur 3,2 procent hoger op 4,30 euro. Daarmee was het de grootste stijger bij de middelgrote fondsen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ALTICE EUROPE N.V. 80% zegt kopen 20 stemmen

Gerelateerd

ALTICE EUROPE N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 AnalytischDenker 12 augustus 2019 10:18

  Goldman Sachs doet jaarlijks voor tientallen miljoenen aan zakenbank werk voor Altice en meerderheidsaandeelhouder Patrick Drahi. De timing van deze rapporten van Goldman Sachs over Altice lijken onderling geregisseerd. Altijd precies 1 dag nadat Altice komt met een flutbericht (zoals het doorhalen van zelf geprinte aandelen) of publicatie van onvolledidige cijfers (zoals van Altice France in plaats van Altice Europe) komt Goldman Sachs met een rapport.

  Waarom wacht Goldman Sachs niet op de volledige cijfers van Altice Europe ?

  En aandeleninkoop is echt lachwekkend. De schuld van Altice is nog steeds net zo hoog als vorig jaar. En de leverage ratio is helemaal niets verbeterd. Het is nog steeds exact dezelfde problematiek van en verliesgevende onderneming met veel te hoge rentelasten als gevolg van torenhoge schulden.

  Alleen het sentiment is plotseling anders. Knap gedaan van Altice en Goldman Sachs.

 2. Cobalt-47 12 augustus 2019 10:28
  quote:

  AnalytischDenker schreef op 12 augustus 2019 10:18:  Goldman Sachs doet jaarlijks voor tientallen miljoenen aan zakenbank werk voor Altice en meerderheidsaandeelhouder Patrick Drahi. De timing van deze rapporten van Goldman Sachs over Altice lijken onderling geregisseerd. Altijd precies 1 dag nadat Altice komt met een flutbericht (zoals het doorhalen van zelf geprinte aandelen) of publicatie van onvolledidige cijfers (zoals van Altice France in plaats van Altice Europe) komt Goldman Sachs met een rapport.

  Waarom wacht Goldman Sachs niet op de volledige cijfers van Altice Europe ?

  En aandeleninkoop is echt lachwekkend. De schuld van Altice is nog steeds net zo hoog als vorig jaar. En de leverage ratio is helemaal niets verbeterd. Het is nog steeds exact dezelfde problematiek van en verliesgevende onderneming met veel te hoge rentelasten als gevolg van torenhoge schulden.

  Alleen het sentiment is plotseling anders. Knap gedaan van Altice en Goldman Sachs.
  Je slaat de spiijker op z n kop.........lijkt wel................
 3. forum rang 6 down 12 augustus 2019 14:37
  quote:

  Next... schreef op 12 augustus 2019 12:12:


  [...]


  Welke financiele instelling is wel te vertrouwen?


  Beste man het gaat hier niet om het vertrouwen maar het gaat om een gokje wagen op het goede aandeel neem bijvoorbeeld AMC steel dat staat door goldman op kopen en de koersen die andere afgeven zijn niet lager dan 15 euro We staan nu op onder de 12 euro dus wat is vertrouwen in aandelen
  je moet gewoon wachten totdat het weer, weer beter wordt en de zon weer op alle gokpaleizen gaat schijnen het is en al; een een grote zwendel,,,,,,, maar daar werd altijd het meest geld mee verdiend
  Ik ben benieuwd of we vandaag weer terug gaan naar waar we vanmorgen mee van start zijn gegaan met deze zwendel aex en ver daarbuiten!!!!!
 4. Next... 12 augustus 2019 17:03
  quote:

  Kaviaar schreef op 12 augustus 2019 16:27:


  [...]

  Dezelfde GS heeft het aandeel hard doen kelderen enige maanden geleden. Niet te vertrouwen die lui.


  Wanneer precies dan. - die "enkele maanden geleden"? - want ik zie vanaf het begin van het jaar....nu dus bijna 8 maanden geleden....alleen maar een stijgende lijn in Altice. Uiteraard met af en toe een gezonde correctie. Altice YTD circa 150%.....
12 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare