Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Core Lab houdt dividend op 0,55 dollar

Gepubliceerd op 12 juli 2019 22:38 | Views: 4.032 | Onderwerpen: dividend

Core Laboratories 16:14

12,80 -1,60 (-11,11%)

EUR/USD 16:45

1,17 +0,00 (+0,12%)

AMSTERDAM (AFN) - Core Laboratories betaalt in het derde kwartaal een dividend van 0,55 dollar per aandeel in contanten. Dat is even veel als in het voorgaande kwartaal. Dat meldde het aan de beurs in Amsterdam genoteerde bedrijf.

De uitbetalingen in de eerste drie kwartalen zouden voor heel 2019 betekenen dat de dienstverlener aan de olie- en gasindustrie 2,20 dollar per aandeel zal uitkeren.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Core Laboratories 100% zegt verkopen 2 stemmen
EUR/USD 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

dividend

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Core Laboratories

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

EUR/USD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 jan de vakman 13 juli 2019 11:58
  Dat is ook wel het enige aantrekkelijke aan core lab,de koers is gehalveerd.
  Bij mij werd het ook een dramaweek,op de donker zwarte dinsdag,zakten mijn beide lievelingen door hun heupen,ze stortten meer dan 1 € naar beneden.
  S'middags,knalde mijn echte lieveling,moeder de vrouw,door haar heup en konden we haar afvoeren naar het krankenhaus,zelf was ik ook geen peer waard door totale leegloop,ze zeggen wel eens;een ongeluk komt nooit alleen!!
  Besi krabbelde weer gedeeltelijk op,aperammetje leek gisteren zijn voorbeeld te gaan volgen,om 10 uur stonden ze beiden op 51 c winst,maar voor het avond was,verspeelde besi bijna alles en apie ging toch maar weer eens rood aan het weekeinde beginnen.
  Hoe zal het cijferverhaal uit gaan pakken??
  Ik vrees,dat alles buiten de trumpkolonie,zwaar gewond uit de handelsoorlogsstrijd zal komen,zij worden door hun grote export zwaar getroffen,bij trumpie zelf,zal de schade wel mee gaan vallen,die exporteert maar weinig,omdat niemand die amerikaanse zooi wil hebben.
  1 van de zekerste punten,waarom ik het somber inzie,is de flink gedaalde koperprijs,er is geen betere indicator,dan deze,die aangeeft,dat het niet goed gaat.
  Op de onafhankelijksdag leek dagobert trump,wel op de brallende nebukadnezar uit Daniel4,in het Grote Boek,het is niet voor hem te hopen,dat hem het zelfde overkomt als die zeer overmoedige koning van babel,zo'n 2600 jaar geleden.
  Vandaag arbeiden op de tuin,kijken of we de herfst en winteroogst,overvloedig uit kunnen laten vallen,want eten kopen,van giga beurs winsten,vrees ik,dat minder goed gaat lukken.
  Morgen genieten van het heerlijke rustgevende Woord,daar staat in;Zijn(van de Heiland)rust zal heerlijk zijn!
  Maandag gaan we hopenlijk het verlies verder inlopen,veel zal afhangen,van de cijfers van asml,de berichten uit de chipwereld zijn nogal heel wisselend,het is traditie bij asml,dat het verhaal meevalt,daar hopen we nu ook maar op!!Sjaloom!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare