Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ABN AMRO steekt geld in misdaaddetectie

Gepubliceerd op 12 juni 2019 11:17 | Views: 2.810 | Onderwerpen: banken

ABN AMRO BANK N.V. 03 apr

7,16 -0,23 (-3,14%)

AMSTERDAM (AFN) - ABN AMRO steekt via zijn Digital Impact Fund geld in misdaaddetectie. De bank maakte bekend een financiële injectie te geven aan het Israëlische misdaaddetectiebedrijf ThetaRay, dat big data analyseert.

De bank bestempelt bestrijding van witwassen en terrorismefinanciering als een topprioriteit binnen de bankensector. ABN AMRO gebruikt de technieken van ThetaRay al bij zijn eigen activiteiten. De investering in ThetaRay verstevigt de bestaande relatie tussen de partijen. Bedragen noemde ABN AMRO niet.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ABN AMRO BANK N.V. 50% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

banken

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ABN AMRO BANK N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Traveler@repair
0
Weer een klein stapje richting NWO Groot Israël ? ABN AMRO is van Rutte en Co ? Net een Bilderbergconferentie geweest toevallig ?

dasokwat
0
Ohjee, Links zal wel weer op hun achterste benen gaan staan.
Want discriminatie en Joden zijn niet hun favorieten
No-nonsense
1
Het is wel slim om de partij die bij jezelf de boel moet (helpen) onderzoeken een beetje te sponsoren. Daarmee garandeer je ongetwijfeld de volledige onafhankelijkheid van deze partij. Slimmerikjes ;)
Edtepetje
0
Mogen ze zelf erg op passen om zelf door de mand te vallen (witteboordencriminaliteit)
Bowski
0
ABN-AMRO steekt er zelf geen geld in!
Het is een investering van het Digital Impact Fund.
Peak
1
Nu nog een paar slimme en vooral integere mensen zoeken om de fantastische systemen aan te zetten en te willen hanteren. Het zal even schrikken worden hoeveel geld dit gaat kosten vrees ik... Echt niet fijn om een (aandeelhouder van een) bank te zijn ! Ik ga te snel, De vraag hoeveel een en ander gaat kosten hangt samen met de vraag hoe verfijnd het systeem eigenlijk is. Kan het ook de vervlechting van de bovenwereld met de onderwereld aan? Of is het juist bedoeld om een en ander te maskeren? en de winst van de bank veilig te stellen ?.
Ze hadden deze uitgave kunnen besparen. Met deze rentestand is namelijk iedereen verdacht die nu nog geld komt brengen bij de bank.
Koopt toch lekker Bitcoins voor uw waardeloze geld en laat de bank verrekken met zn blindmakende systemen (die u zelf betaalt met lagere rente).
Peak
1
Als er in al die jaren een systeem was geweest dat een klein beetje werkte dan zat de hele raad van deze carnavalsverening nu nog 40 jaar in de bak. Dividendstrippen, diamantenhandel, Rusische rekeninghouders, bouwfraudes... vul maar aan, genoeg te doen binnen zo'n bank...
TA=verlies
0
@ peak: beter fysiek goud. Met een usb stickie doe je weinig als er stroom uitval is.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare