Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Citigroup positief over digitaal model ING

Gepubliceerd op 12 april 2019 11:55 | Views: 8.840

Citigroup 29 mei

47,90 -1,26 (-2,56%)

ING 29 mei

5,81 -0,24 (-3,95%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - ING heeft met zijn digitale activiteiten een bedrijfsmodel waarmee de bank zich onderscheidt van andere banken. Dat schrijft Citigroup in een rapport over ING. De Amerikaanse bank spreekt van een ,,winnend en ondergewaardeerd'' bedrijfsmodel van ING.

Volgens Citigroup timmert ING met zijn digitale activiteiten veel langer aan de weg dan de meeste andere banken in Europa en ook wereldwijd. Er is volgens de kenners op dit gebied een aanzienlijke afstand tussen ING en zijn branchegenoten. ING zal deze voorsprong op de middellange termijn behouden, aldus de analisten.

Citigroup heeft een buy-advies voor ING, dat omstreeks 11.35 uur een plus optekende van 1,2 procent op 11,59 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ING 86% zegt kopen 21 stemmen
Citigroup 75% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

Citigroup

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ING Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Kosygin 16 april 2019 14:46
    Zeker, menige bank in Europa is goedkoper. Maar als je dan kijkt naar de vooruitzichten en groeimogelijkheden kom je al gauw bij ING terug. Veel Europese banken moeten nog beginnen met het digitaliseren van het klantencontact, zeulen nog eindeloze legacy sytemen met zich mee en hebben een oud en inflexible werknemersbestand waar ze, lang leve de vakbonden, nauwelijks van af kunnen.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare