Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Huuropbrengsten Groothandelsgebouwen omhoog

ROTTERDAM (AFN) - Groothandelsgebouwen heeft de huuropbrengsten in het eerste kwartaal flink zien groeien ten opzichte van een jaar eerder. Dat maakte de beursgenoteerde uitbater van het Groot Handelsgebouw donderdag bekend.

De huuropbrengsten dikten met 13,5 procent aan tot bijna 3,7 miljoen euro. Dat kwam onder meer door een hogere bezetting van het gebouw en hogere parkeeropbrengsten.

De bezetting van het Groot Handelsgebouw bedroeg ultimo maart 86,4 procent. Op basis van de in het eerste kwartaal 2018 gerealiseerde verhuurtransacties zal de bezetting van het gebouw ultimo juni circa 90 procent bedragen.

Groothandelsgebouwen blijft bij de verwachting dat de huuropbrengsten dit jaar licht zullen groeien en de bezetting verder zal stijgen. Het overleg met HighBrook over een afwijkende transactiestructuur is verder nog niet afgerond, momenteel praat de onderneming hier met de Belastingdienst over. Groothandelsgebouwen verwacht zodra dit overleg is afgerond daarvan ,,nadere mededelingen'' te kunnen doen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links