Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ook koeriers Thuisbezorgd.nl gaan 'contactloos' bezorgen

Gepubliceerd op 12 maart 2020 19:59 | Views: 1.836

JUST EAT TAKEAWAY 26 mei

97,86 -0,34 (-0,35%)

AMSTERDAM (ANP) - Takeaway, het bedrijf achter de populaire maaltijdbestelwebsite Thuisbezorgd.nl, laat zijn bezorgers maaltijden voortaan "contactloos" bij mensen thuis afleveren. Daarmee wil het bedrijf de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegengaan. De bezorger zal dan aanbellen bij de klant en vervolgens een tas met daarin iemands pizza, sushi of een ander gerecht bij de deur neerzetten.

Het beursgenoteerde bedrijf benadrukt dat deze voorzorgsmaatregel met ingang van vrijdag geldt in alle Europese landen waar de onderneming actief is. Afgelopen dagen kwamen andere bekende maaltijdbezorgers in Nederland, waaronder Domino's Pizza, ook al met een dergelijke maatregel.

Takeaway spant zich er ook voor in om er met aangesloten restaurants voor te zorgen dat alle aanbevolen gezondheids- en veiligheidsmaatregelen worden getroffen en gerespecteerd. Zo worden er handontsmetters uitgedeeld aan koeriers.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
JUST EAT TAKEAWAY 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

JUST EAT TAKEAWAY

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare