Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Van Lanschot Kempen ziet bestuurder Boeren vertrekken

Gepubliceerd op 12 maart 2020 09:07 | Views: 3.046

Van Lanschot Kempen NV 15 jul

14,94 +0,40 (+2,75%)

AMSTERDAM (AFN) - Zakenbank en vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen ziet de directievoorzitter van Kempen Capital Management Leni Boeren vertrekken. Boeren, die begin 2018 bij de bank toetrad, vertrekt per direct als bestuurder van Van Lanschot Kempen. Ze blijft nog wel aan de organisatie verbonden tot het einde van dit jaar.

Boeren was naast haar positie in de raad van bestuur verantwoordelijk voor de divisie vermogensbeheer, één van de kernactiviteiten van Van Lanschot Kempen. Zij gaf persoonlijke redenen als oorzaak voor haar aftreden.

De tijdelijke opvolger van Boeren wordt Constant Korthout. Hij is momenteel verantwoordelijk voor de financiën bij Van Lanschot Kempen. Er wordt naar een vaste vervanger voor Boeren gezocht.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Van Lanschot Kempen NV 62% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

Van Lanschot Kempen NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare