Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Heijmans bouwt huurwoningen in het oosten van Amsterdam

Gepubliceerd op 12 maart 2020 07:52 | Views: 1.906

Heijmans 03 jul

6,42 -0,02 (-0,31%)

AMSTERDAM (AFN) - Heijmans gaat huurwoningen op de Oostelijke Eilanden in Amsterdam bouwen. Het gaat om 190 huurwoningen op het eiland Oostenburg. Het project heeft een waarde van ruim 20 miljoen euro. De bouw gaat naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 van start.

De meeste woningen, zo'n 160 stuks, zijn bestemd voor jongeren. Het resterende deel is voor ouderen. In het project wordt ruimschoots rekening gehouden met groenbeplanting en inrichting van gezamenlijke buitenruimtes.

Heijmans werkt in dit project samen met woningcorporatie Stadgenoot. De twee partijen trekken al samen op in een ander vergelijkbaar bouwproject op Oostenburg.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heijmans 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Heijmans

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare