Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Advies Vastned omhoog bij Kepler Cheuvreux

Gepubliceerd op 12 februari 2020 11:52 | Views: 2.236 | Onderwerpen: advies

Vastned 11:11

19,50 +0,20 (+1,04%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Kepler Cheuvreux verhoogt het beleggingsadvies voor winkelvastgoedfonds Vastned, van hold naar buy. Het koersdoel is 28,50 euro. Vastned kwam dinsdag nabeurs met cijfers en rekent voor 2020 weer op winstgroei.

Bank DeGroof Petercam wijst op betere vooruitzichten voor Vastned door de sterkere bezettingsgraad, maar zegt dat op de middellange termijn de prognoses nog worden geraakt door gebrek aan groei van de portefeuille en de lastige omstandigheden in de detailhandel. Het advies staat op hold.

Het aandeel Vastned zat flink in de lift op het Damrak. Omstreeks 11.35 uur noteerde het fonds een plus van 6,6 procent op 25,75 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Vastned 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Vastned

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare