Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Crypto's volgen aandelenmarkt omlaag

Gepubliceerd op 11 okt 2018 om 10:56 | Views: 4.464

Binck 22 mrt

6,29 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De waarde van cryptomunten zoals de bitcoin stond donderdag onder druk. Met de daling volgden de crypto's het voorbeeld van de aandelenmarkten, die wereldwijd onder druk staan door een mix van nervositeit over de oplopende rentes en handelsvrees.

Cryptomunten werden lang juist gezien als een zogenoemde safe haven, een relatief veilige belegging in tijden van onrust op de aandelenmarkten. Beleggers steken hun geld in dat soort gevallen ook onder meer in goud. ,,De dagen van crypto's als safe haven en als op zichzelf staande belegging lijken geteld", zegt een cryptohandelaar in Hongkong.

De bitcoin werd donderdagochtend in een halfuur 250 dollar minder waard en werd volgens handelsplatform Coinmarketcap voor ongeveer 6300 dollar verhandeld. Andere cryptomunten gingen verhoudingsgewijs nog harder omlaag.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Binck

Gerelateerd

BinckBank

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
sukkel
0
En dat is wel de grootste verassing. Veel is troep maar ook de schoonheid als Zcash gaat onderuit. Misschien wel de laatste grote kans om laag in te stappen.

BTC is misschien wel de echte troep.
FLeg
0
Volgens mij is de sterke daling van de crypto's niet te wijten aan de daling van de aandelenmarkt maar juist door de verkoop van een grote hoeveelheid bitcoins.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links