Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Prestaties Humco stellen teleur bij Fagron'

Gepubliceerd op 11 okt 2018 om 09:37 | Views: 1.655

Fagron 17:35

16,83 -0,31 (-1,81%)

AMSTERDAM (AFN) - De prestaties van de door Fagron overgenomen Amerikaanse branchegenoot Humco stellen teleur. Dat concludeert een analist van KBC Securities naar aanleiding van een handelsupdate van Fagron over het derde kwartaal.

De zwakkere prestaties van Humco zijn een punt van aandacht volgens de marktkenner. Verder waren de cijfers van Fagron als geheel ,,sterk". De groei op eigen kracht in de Verenigde Staten en in Zuid-Amerika pakte hoger uit dan gedacht. De impact van de verbouwingen bij de Nederlandse productiefaciliteit zijn ,,beperkt".

Aan analist van ING ziet dat de omzet licht achterblijft bij de verwachtingen, vooral door iets minder snelle groei in de VS. De tegenvaller is echter nog binnen de foutmarge.

KBC handhaaft zijn koopadvies met een koersdoel van 18 euro. ING heeft een hold-advies met een koersdoel van 18,50 euro. Het aandeel stond omstreeks 09.25 uur 2,6 procent lager op 15,24 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Fagron 67% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

Fagron

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links