Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Verfreus PPG Industries lijkt dieptepunt voorbij

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 15:02 | Views: 1.512

Akzo Nobel 17:36

85,86 +0,14 (+0,16%)

PITTSBURGH (AFN) - De Amerikaanse verfreus PPG Industries kijkt positiever vooruit naar de prestaties in het derde kwartaal. Het bedrijf, dat ooit aasde op de in Amsterdam genoteerde branchegenoot AkzoNobel, verhoogde onder meer de verwachtingen voor verkoopvolumes en de winstmarges.

Het bedrijf rekent nu op een verkoopvolume dat op jaarbasis 6 tot 11 procent lager uitvalt, waar eerder op een terugval tot wel 15 procent werd gerekend. Verder meent PPG dat de operationele marge 10 tot 15 procent zal dalen. Dit was in het tweede kwartaal nog een kwart minder.

PPG presteerde met name in China en Europa beter dan verwacht. In de maand juli bleef de verkoop 7 procent achter bij die van dezelfde maand een jaar eerder.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Akzo Nobel 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Akzo Nobel

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare