Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wisselingen in top van OCI

Gepubliceerd op 11 juni 2020 22:36 | Views: 3.276

OCI 15 jan

18,00 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Topman Nassef Sawiris van kunstmestproducent OCI wisselt van functie in de top van het in Amsterdam genoteerde bedrijf. Hij gaat de rol van voorzitter vervullen en wordt als topman opgevolgd door Achmed El-Hoshy, de huidige operationeel directeur van OCI. Verder zal Hassan Badrawi toezicht gaan houden op fusie- en overname-activiteiten naast zijn huidige rol als financieel directeur.

Sawiris zegt zich in zijn nieuwe rol beter op de strategie van OCI te kunnen gaan richten. Zijn opvolger El Hoshy is al meer dan tien jaar bij OCI in dienst. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de uitbreiding van OCI in de Verenigde Staten. Michael Bennett, de huidige voorzitter van OCI, zal de rol van niet-uitvoerend vice-voorzitter op zich nemen.

Verder maakte OCI bekend dat Bart Voet in het derde kwartaal van dit jaar aan de slag gaat bij OCI. Voet werkte voorheen 27 jaar bij Shell, waar hij verschillende managementfuncties bekleedde.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
OCI 64% zegt kopen 33 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare