Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beursfonds Lavide krijgt nieuwe naam

Gepubliceerd op 11 jan 2019 om 08:12 | Views: 3.365

Lavide Holding 10 dec

0,20 0,00 (0,00%)

ALKMAAR (AFN) - Beursfonds Lavide krijgt op korte termijn een nieuwe naam. Dat maakte de onderneming bekend in een verklaring, naar aanleiding van de benoeming van Salar Azimi tot topman van het bedrijf. Hij werd tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering verkozen.

Lavide kondigde eerder al aan te stoppen met kinderopvang. In het beursfonds worden nu verschillende activiteiten opgenomen, zoals bijvoorbeeld Hotel De Elderschans in Aardenburg, samen met de exploitatie en alle omliggende gronden; Hotel Du Commerce in Oostburg, Partyschip The Lambo en Voetbalclub Koninklijke Patro Eisden in Maasmechelen.

Daar is volgens Azimi een passende naam bij nodig. ,,De naamsverandering onderstreept dat de activiteiten die verbonden waren aan Lavide, tot het verleden behoren'', zo zei hij. Het bestuur van Lavide is direct begonnen met de benodigde voorbereidingen om een vergadering van aandeelhouders bijeen roepen. De nieuwe naam is nog niet gecommuniceerd.

Overigens is Azimi voor een termijn van vier jaar benoemd. Annette Franken is afgetreden als lid van de raad van bestuur.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Lavide Holding 75% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

Lavide Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
eldee99
1
Wat leuk voor Lavide zeg! De buurtsuper waar ik vaak kom heeft tegenwoordig naast sperziebonen ook peultjes. Daarnaast gaat hij zijn naam veranderen van Bert's Groentehal naar Buurtsuper Bert.
rryn
0
O-O PATRO WAT EEN CLUB IS DAT
O-O PATRO WAT EEN SCHOT WAS DAT
HEEL HET STADION VEERT RECHT
WANT DE BAL VLOOG TEGEN HET NET!

TSJONGE TSJONGE WAT EEN GOAL WAS DAT
O-O-O-O JUIST ONDER DE LAT
HEEL HET STADION VEERT RECHT
WANT DE BAL VLOOG TEGEN HET NET
WANT DE BAL VLOOG TEGEN HET NET!
rene l
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 11 jan 2019 om 16:36:


Latourette is een geschikte nieuwe naam.


Salami's Luchtkastelenhandel & Co.
Frank999
0
De heren, gebroeders Azimi zijn redelijk omstreden in hun doen en laten. De gemeentelijke inspecties houden hem al vele jaren in de gaten. Overigens bleek afgelopen week dat ze hun hele wagenpark, waaronder een Rolls-Royce, een Lamborgine, een Ferrari en nog wat van die dure dingen hebben verplaatst naar een veilige haven om beslaglegging door de belastingdienst te voorkomen. Hij moest voor vrijdag 8 maart 2019 een bedrag van € 300.000,00 aan heffingen betalen en dat was zeer lastig. De voortgang in het hotel Du Commerce in Oostburg loopt ook niet zoals gewenst. Dus we denken dat het hele grote luchtballonnen zijn.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links